Partnere

Fremtidens Hjem er et samarbejde imellem mange forskellige partnere, der alle spiller hver deres rolle. I Fremtidens Hjem arbejder de sammen om at levere en oplevelse, du ikke kan få andre steder – og viser dig, hvordan et smarthjem kan fungere. Vores partnere er nøje udvalgt fordi de er de bedste på hvert deres felt – og fordi deres produkter er i stand til at arbejde sammen med produkter fra andre producenter. I Fremtidens Hjem er der nemlig ingen produkter der står alene – alle arbejder sammen, og det i en skala som stort set ikke findes andre steder i verden. Det er det, der gør Fremtidens Hjem unikt.

Partnerne siger...

Claus Holm

SAMSUNG har valgt at være partner med Fredtidens Hjem lige siden begyndelsen. Vi mener at det er vigtigt at fremvise et realistisk smart hjem, som ikke bare ser funktionelt ud på billeder, men kan opleves i virkeligheden.

Claus Holm

Landechef, Samsung

Dennis Dalgaard Gottlieb

Ledvance træder ind i Fremtidens Hjem fordi vi tror på, at vores produkter vises bedst i virkelige omgivelser. Samtidig giver projektet os mulighed for at få udviklet samarbejder med andre producenter, noget der gavner både os og forbrugerne i sidste ende.

Dennis Dalgaard Gottlieb

Business Development Manager, North Europe / Head of Marketing, Denmark

Peter Stellfeld Skou

Niko oplever Fremtidens Hjem som et rigtigt god udstillingsvindue for vores Smart Home løsninger, Niko Home Control. Vi har gennem samarbejdet opnået dialog med mange forskellige medier på adskillige platforme, og er nået bredt ud med budskaber om relevansen af Niko Home Control. Samspillet mellem produkter og løsninger i Fremtidens Hjem, giver både nye og eksisterende kunder mulighed for at få førstehåndkendskab til de mange fordele vi tilbyder. Gennem veltilrettelagte events om f. eks. sikkerhed, har vi fået demonstreret både funktionalitet og robusthed overfor et relevant publikum.

Peter Stellfeld Skou

Business Development Manager, Smart products