sebra
Partnere sebra

Sebra er partner på børneværelserne i Fremtidens Hjem. Når du vælger børnemøblerlegetøjbørneservice og tekstiler fra Sebra, vælger du design fra en dedikeret dansk børneinteriør producent, der fokuserer på sikkerhed, funktionalitet og kvalitet. Med Sebra møbler, accessoires og tekstiler får du design, der er kendetegnet ved nordiske design og som lever op til anerkendte miljøstandarder.

 

De fleste Sebra produkter er skabt i naturlige materialer som træ, uld, kapok og økologisk bomuld, og er designet med Skandinavisk enkelthed for øje. Mange af produkterne er certificerede efter anerkendte miljøstandarder, eller omhyggeligt lavet i hånden, hvilket sikrer en høj kvalitet og et helt unikt præg. Det brede Sebra-sortiment fortæller historier fra fantasifulde børneuniverser som Pixie LandDragon Tales og Wildlife, og har gennemgående figurer, som elefanten Fanto, krokodillen Sleepy croc og uglen Blinky til fælles. 

Kendetegnende for hele Sebra kollektionen er, at alle produkter skaber de optimale rammer om dit barns glæde, tryghed, leg og læring.

Her kan du se sebra
Nyheder