_Y9B0639

Om Fremtidens Hjem

Fremtidens Hjem er et smarthome, hvor stort set alt elektronik kan styres via stemmen og/eller mobilen. Der er tale om et sandt overflødighedshorn af muligheder, hvis man er gadget-interesseret. Vi har samlet de nyeste intelligente bolig-, tech- og gadgetløsninger, der findes på markedet og fået dem til at tale sammen – så den besøgende kan se, hvordan løsningerne går op i en højere enhed.

Vores mål har været at skabe et hus, der kan være en inspirations-kilde for almindelige danskere og fremtidige boligkøbere. Det er det første sted i Danmark, man kan opleve et fuldt, funktions-dygtigt hus, der er fyldt med intelligent elektronik, der kan tale sammen.

Det er ikke kun i forhold til de elektroniske løsninger, Fremtidens Hjem udmærker sig. Huset er opført med de nyeste og ypperste materialer – hvad end vi taler intelligente ovenlysvinduer, eksklusive håndfrie armaturer til køkken og bad, det intelligente toilet, det nyeste solcelle-anlæg der kan lagre overskudsstrøm og skabe grøn energi eller den intelligente have, der selv vander, når det er tiltrængt.

Fremtidens Hjem er åbent for offentligheden hver søndag mellem 13.00 og 16.00.


Vil du i kontakt med os, kan du komme det her.

Seneste nyheder