IMG_1968

Gode besøgstal i Nivå

På trods af sommerens omskiftelige vejr har der været fornuftige besøgstal i vores nye huse i Nivå. I gennemsnit kommer der imellem 100 og 200 mennesker pr. søndag, hvilket er godt for årstiden, da sommeren normalt er lavsæson for os. Heldigvis har nyhedens interesse drevet en del til at tage en søndagsudflugt til Nivå for at kigge på Fremtidens Hjem.

Vi ser en nogenlunde tilsvarende sammensætning af besøgende som vi efterhånden har opdaget er vores “målgruppe”. Der er ca. 50% der besøger os udelukkende for at se teknologien, 30-40% der kommer fordi de er igang med at bygge hus og resten kommer for begge dele.

Generelt er der en tendens til, at vi ser en lidt yngre målgruppe end vi har gjort tidligere – især i forhold til Fredericia. I Nivå er det ofte børnefamilier med ret små børn.

 

Ferielukket i to uger

Næste søndag er sidste åbningsdag før ferien, og i søndags kunne vi også mærke, at det var tiltrængt, da besøgstallet lå under normalen. Efter på søndag holder vi lukket for offentligheden frem til d. 30 juli. – altså to søndage. Det betyder dog ikke, at husene holder lukket for partnere, og det er muligt at booke events i perioden, ligesom vi vil bruge tiden til at få opdateret både hard- og software og få styr på nogle hængepartier.

 

Vi ønsker alle en rigtigt god sommer!

Seneste nyheder