Yale-Linus-Smart-Lock-Home_1

Sikkerheden er i højsædet i Fremtidens Hjem

Sikkerhed og overvågning er to vigtige elementer i Fremtidens Hjem – og smarte hjem i det hele taget. I Fremtidens Hjem i Nivå bygger vi endnu engang et lag på sikkerheden ved hjælp af det smarte låsesystem fra Yale. Men en smart lås er ikke meget bevendt uden et styresystem der kan kommunikeren med den, derfor er Yale Linus som vores lås hedder, integreret i vores styresystem, Home Assistant, i Nummer 1 i de nye huse i Nivå.

 

Avanceret styring

Det gode ved at integrere Yale Linus i Home Assistant er, at vi kan tage kontrol over låsen fra ethvert sted i huset. Vi kan låse dørene fra en Wiser kontakt på væggen, og vi kan tilføje en låsekommando til en rutine; hvis man ligger i sengen og trykker på “godnat”-knappen på vores dashboard på telefonen eller et display i nærheden – ja, så låser dørene automatisk.

Vi kan endda gøre det endnu mere avanceret. Når vores Ford Mustang ruller ind i indkørslen kan vi lave en rutine der automatisk låser døren op når bilen kobler sig op på wifi. Så behøver du ikke fedte med at åbne døren når du kommer hjem med hænderne fulde af varer.

 

 

Giv adgang til gæsterne

Udover at styre låsen fra vores Samsung telefon eller tablet, så kan en beboer i Fremtidens Hjem naturligvis også åbne eller lukke døren for eventuelle gæster. Hvis du har en håndværker på besøg kan du altså åbne for  vedkommende, selv om du ikke er der. Og har du ham/hende gående i længere tid, kan du endda tilføje vedkommende så der er adgang i en tidsperiode du selv sætter.

 

Lys skaber sikkerhed

En af de ting, der måske har gjort mest for sikkerheden i de seneste år er smartbelysning. Ikke bare kan man få lyset til at tænde ved bevægelse, hvilket i sig selv kan skræmme en eventuel indbrudstyv væk – man kan også lave rutiner der eksempelvis illuderer at der er nogen hjemme – selv om man er taget i sommerhus. I fremtidens Hjem har vi naturligvis rutiner både i Nummer 1 og Nummer 3 hvor vi har henholdsvis Wiz og Hidealite og Niko, der kan meget mere end det, så en indbrudstyv får formentlig noget af et chok, skulle han vælge at bryde ind.

Kom forbi Fremtidens Hjem i vores nye huse i Nivå til en snak om, hvordan du kan sikre dit hjem ved hjælp af smart teknologi.

Seneste nyheder