Umage

Fremtidens møbler er mere bæredygtige

I Fremtidens Hjem Nivå har vi endnu flere møbelpartnere end tidligere, for møbler og design er en større og større del af vores hverdag, og selvom vi har fokus på teknologi, så er Fremtidens Hjem netop et hjem – og dertil hører også god, stilfuld og, ikke mindst, bæredygtig indretning.

Sammen med vores designere har vi skabt et hus hvor smarthome elementer og interiør supplerer og komplimenterer hinanden. Vores belysning er skabt til at lave den hyggeligste stemning og vi har masser af lamper – men alt styres intelligent og har meget lavt strømforbrug, så selv om der er lyst og indbydende bruger vi ikke voldsomt meget strøm.


Møbler i høj kvalitet

Vi ved, ligesom vores partnere, godt at hverken elektronik eller møbler bliver CO2 neutrale foreløbig. Det der dog kan gøre forskellen er, at man køber og indretter med god kvalitet som holder meget, meget længere. De partnere vi har er derfor nøje udvalgt efter at de producerer møbler i så høj kvalitet, at møblerne varer mange, mange år.

En anden ting der betyder noget for, om et møbel belaster klimaet er produktions- og designsted. Vi har stort set udelukkende danske brands i Fremtidens Hjem – alt fra designklassikere fra Montana til de frække havemøbler fra SACKit og lamper fra New Works. Alle danske brands tager ansvar for at deres møbler produceres med så lavt CO2 aftryk som overhovedet muligt og uden brug af miljøskadelige metoder eller materialer.


100% genbrug i soveværelset

Men ikke kun de danske brands er langt fremme når det kommer til bæredygtighed; sengene i Fremtidens Hjem fra Auping, produceres rent faktisk på fabrikken i Holland udelukkende på grøn strøm, og ved flere Auping madrasser kan materialerne genbruges 100% eller meget tæt på, alt efter modellen.

Når du kommer forbi Fremtidens Hjem i Nivå vil du derfor møde et hus der både har høje standarder for design og bæredygtighed.

Seneste nyheder