Gør dit hjem mere sikkert - ved at gøre det smart!

Gør dit ”dumme hjem” smartere – og sikr dig mod uønskede gæster ved at lade huset give tyven en forskrækkelse, når du ikke er hjemme.

Forestil dig en helt almindelig morgen. Du er færdig med morgenkaffen og har pakket tasken. På vej ud ad døren slår du ”Forlad huset” til på din Niko Home Control. Den lille skærm på væggen fra Niko gør det nemt for dig at vælge de forskellige indstillinger og scener, du har sat op til dit Smart Home. Du kan styre dit Smart Home med displays på væggen, med din smartphone eller med stemmen. Mens du låser dig ind i bilen og bakker ud ad indkørslen, lukker Niko Home Control dit hjem ned, som du har programmeret den til. Kirsch/Deco group-gardinerne rulles for, lyset fra LEDVANCE slukkes, musikken på dine Sonos højttalere stopper. Alle enheder i dit smarte hjem taler sammen, og hele huset er nu enig om at være lukket og slukket og stå stand by.

Når tyven kommer på besøg

Mens du triller på arbejde, kommer der måske imidlertid uønsket besøg. En indbrudstyv vil ”på besøg” i dit Smart Home! Dit Netatmo sikkerhedskamera opfanger straks, at nogen bevæger sig alt for tæt på dit hjem, og at det ikke er et ansigt, det genkender. Med det samme får du en notifikation på din telefon, men selv om du måske stadig sidder i bilen eller er til møde og ikke ser beskeden, er dit smarte hjem stadig årvågent. Det nemlig nu, det vågner op og gør alt, hvad det kan, for at give indtryk af, at der er nogen inde i huset: Gardinerne ruller fra, lyset tændes, og højttalerne brøler musik ud fra alle rum. Det er nok til at forskrække selv den mest hærdede indbrudstyv! Så mens du passer dit job og din hverdag, kan dit smarte hjem forsvare sig mod indbrud, når du ikke er der.

På vores webinar fortæller vi, hvad et ”smart home” er og guider dig i mulighederne til netop dit hjem. Du kan for eksempel:

Du får også mulighed for at stille spørgsmål til vores eksperter der vil være med på chat. Tilmeld dig her!