Yale Doorman

Den nye digital dørlås til dit Smart Home.

Yale Doorman er den digitale dørlås, der kombinerer høj sikkerhed med bekvemmelighed. Helt uden nøgle.

Yale Doorman er designet til måden, du lever dit liv på. Den digitale lås giver dig den sikkerhed, bekvemmelighed og fleksibilitet, du har brug for, og den er helt enkel at bruge. Du har fuld fleksibilitet i forhold til, hvordan du, din familie og andre får adgang til dit hjem. Du bestemmer selv, om du vil bruge nøglebrik, kode eller fjernbetjening, når du låser din dør op. Til håndværkeren eller rengøringshjælpen kan du oprette en tidsbestemt kode, der kun virker i 24 timer.

Låsen er robust og produceret i et materiale, som kan tåle vind og vejr. Yale Doorman er nem at betjene – selv i mørke, da der er lys i displayet. Mister du en nøglebrik, spærrer du den på et øjeblik med hjælp fra dansk stemmeguide. Yale Doorman fås i tre forskellige farver: Sølv, sort og hvid.

Kode
Slip for nøgler. Åbn døren med din helt egen 6 cifrede kode. Opret op til 10 forskellige koder. Så kan alle i familien få sin egen.

Døgnkode
Skal du have håndværkere på besøg? Have leveret varer? Eller kommer rengøringen? Opret en 4 cifret kode, der kun gælder i 24 timer.

Tidsstyret kode eller nøglebrik
Uddel tidsstyrede koder og nøglebrikker, som kun gælder på specifikke tidspunkter. Det er ideelt til personer, som kun skal have adgang til dit hjem i en specifik periode

Nøglebrik
Lås døren op med et enkelt bip. Brug nøglebrik for at gøre det helt enkelt at låse sig ind. Tilkobl op til 10 nøglebrikker. Kombiner evt. med kode for ekstra sikkerhed. En mistet brik fjernes nemt fra systemet.

Automatisk aflåsning
Føl dig tryg. Aktiver automatisk aflåsning. Så låser døren automatisk, når du lukker den bag dig. Har døren en 3-punkts-lås, skal du blot løfte op i håndtaget, hvorefter døren låses automatisk.

App
Gør dit hjem smart. Kombiner Yale Doorman med en Yale Smart Living Hub eller en elektronisk alarm. Så kan du sidde på arbejdet og via en app låse håndværkeren ind eller få en besked, når dine børn har låst sig ind.

 

Smart Home Integration

Du kan koble Yale Doorman sammen med en Yale Smart Living Hub, så du kan åbne døren til dit hjem via din mobil, uden du selv er hjemme.

Yales produktsortiment består desuden af en serie af smarte enheder som fx kameraer, alarmer, bevægelsessensorer og røgdetektorer, der alle sammen kan kobles sammen med en Yale Smart Living Hub, så du kan styre det hele via din mobil.  

 

Back to top button
Close