Vil din familie have en gratis luksusweekend i Fremtidens Hjem?

Få en weekend i Fremtidens Hjem med alt betalt!

Kunne du tænke dig at prøve at bo i Fremtidens Hjem i et par dage? Vi har brug for en familie, der vil teste Fremtidens Hjem for os – og samtidig få en fantastisk weekend!

I vil under opholdet skulle afprøve husets mange muligheder; køleskabet, du kan se ind i når du er i supermarkedet, sengen der forhindrer dig i at snorke, lyset der kan styres via stemmen, 8K tv i stuen og meget mere.

Dette tilbyder vi:

  • 2 gratis overnatninger i Fremtidens Hjem
  • Eventuelle omkostninger til turen til Roskilde (Togbillet, færge)
  • Fuld forplejning under opholdet
  • Gavekort til Power til juleshopping på 2.500 kr.
  • Gratis leje af film mens I er i huset
  • En eller to ture til København i Audi e-tron med chauffør (Dagtimer, fredag efter 17.00, lørdag)
  • En gave når I tager afsted, så I kan gå hjem og gøre jeres eget hjem lidt smartere

Vi leder efter følgende:

En familie med minimum ét barn, gerne to, i alderen 5 til 15

I skal kunne tage en fridag – I bor i huset fredag formiddag til søndag morgen. Vi håber at kunne optage fra 22/11 til 24/11 – men hvis I har lyst og kan i en senere periode, så skriv alligevel.

I skal gøre følgende hvis I vil have chancen for at det bliver jer, der får en gratis weekend i huset med alt betalt:

Send en video til casting@fremtidenshjem.dk (vi anbefaler at bruge det gratis værktøj Wetransfer) hvori I hurtigt giver et indtryk af jeres familie; gerne jeres forhold til det smarte hjem og hvad I har nu. Husk at alle skal sige noget – også selv om det kun er at fortælle, hvad de hedder og hvad deres livret er!

I skal kunne lide at være ‘på’ da i under opholdet bliver filmet. Dvs. I skal være åbne, udadvendte og have masser af overskud! Filmene bliver senere brugt som videoer og billeder til bl.a. Facebook og Instagram opslag. 

Det bliver med garanti en sjov og lærerig oplevelse for hele familien, så skynd jer at melde jer til. Vi glæder os til at se jer i Fremtidens Hjem!

Back to top button
Close