Smarthome inspiration: Se fodboldkampen på en lidt klogere måde

Vi tilbringer mere tid foran skærmen, så hvorfor ikke gøre skærmtiden smart? Med et smarthome Setup kan du få automatiseret meget af det, der ellers stopper dig fra at komme hurtigt i gang med den serie eller den kamp du elsker!

På Fremtidens Hjems gratis webinar får du inspiration og vejledning i, hvordan dit ”dumme” hjem kan blive ”smart”. For eksempel kan det være, du har inviteret en ven over til at se kampen i aften, og med et smart hjem bliver det hurtigt en lækker og let aften. Når det er tid, klikker du på ”Home Cinema” på din Niko Smart Home-skærm, der binder alle dit hjems smarte enheder sammen. Så når du trykker på knappen, gør dit Smart Home klar til en hyggelig aften. Du kan styre dit smarthome med displays på væggen, med din smartphone eller med stemmen. 

Din Home Cinema starter op

Smart+ lysene fra LEDVANCE dæmpes og tilpasses efter dine ønsker, Sonos-lydsystemet indstilles til film, og gardinerne  trækkes for, så du tydeligt kan se billedet på væggen fra din projektor. Epsons EH-LS300W laserprojektor kan få kampen helt til live med sine 120”, og med indbygget Android TV kan det også styres smart fra din telefon, Niko eller med stemmen. Hele dit smarte hjem er nu gjort klar til en hyggeaften til kampen. Men snacksene må du selv hælde op!

Tilmeld dig vores webinar - og få inspiration til at...

Du får også mulighed for at stille spørgsmål til vores eksperter der vil være med på chat. Tilmeld dig her!