You are currently viewing Robot fra ZACO både støvsuger og vasker gulv i Fremtidens Hjem

Robot fra ZACO både støvsuger og vasker gulv i Fremtidens Hjem

En ny robot har slået sig ned i Fremtidens Hjem – den bor under køleskabet i sin egen lille garage. Robotten er fra ZACO og har den specielle fordel, at den både kan støvsuge og vaske gulv.

ZACO robotstøvsugere henvender sig til dem, der er interesseret i livsstil, har kæledyr, og som gerne vil have hjælp til at få en lettere hverdag, hvor man ikke skal bruge tid på rengøring.

ZACO kom til Danmark for første gang i 2020, og topmodellen A10 er at finde i Fremtidens Hjem. ZACO A10 robotstøvsuger har en unik, vibrerende gulvvaskefunktion, der efterligner den måde, mennesker vasker gulv på, og en præcis 360° laser navigation. A10 scanner hjemmet præcist, så der rengøres effektivt uden, noget bliver overset. 

Man har kontrollen over sin ZACO robotstøvsuger via den nye ZACOHome-app.

I appen kan man tegne no-go-linjer, der kan gemmes på kort. Det forhindrer, at støvsugeren kører et sted hen, man ikke ønsker. Man kan også have en fleksibel rengøringsplan for hvert rum. Måske skal køkkenet støvsuges dagligt, men stuen kun to gange om ugen. ZACO A10 indstilles individuelt for hvert værelse eller to-go-zone efter behov.

Zaco vandt i 2020 en Reddot Design Award.