Philips Hue – tips og inspiration

Lær at tale til dine lyskilder og synkronisere lys med spil og musik. Følg med her for at se, hvordan du kan styre og automatisere din intelligente belysning.

første del af guiden til intelligent belysning kiggede vi nærmere på, hvordan du kommer i gang med intelligent belysning, og hvordan det påvirker os. Her i den sidste del vil vi kigge nærmere på, hvad der gør intelligent belysning ”intelligent”. Lær hvordan du kan styre og synkronisere lyset samt komme i gang med at automatisere din belysning på en enkel måde.

TL;DR

  • Stemmeassistenter – tal til dine lyskilder
  • Sensorer – bevægelsessensorer, der gør det nemt at styre udvalgte områder
  • Synkronisering – få lyset til at forstærke oplevelsen af spil, musik eller videoer
  • Automatisering – programmér dine lyskilder til at reagere på bestemte hændelser

Vi har alle forskellig smag. Det, der er den perfekte løsning for en person, kan være en pinsel for en anden. En af de største fordele ved intelligent belysning er derfor muligheden for at kunne styre belysningen efter dine behov – alt sammen for at gøre hverdagen lidt nemmere, mens det samtidig bidrager til energibesparelser.

Styr din belysning med stemmen

En af de ting, der gør, at intelligent belysning netop anses for at være ”intelligent”, er muligheden for at kunne styre belysningen med forskellige stemmekommandoer via en stemmeassistent som f.eks. Google Assistant, Amazon Alexa eller Siri. De er alle sammen stemmeassistenter, som de fleste af os kan få adgang til via mobil eller tablet. 

Det er ikke alle stemmeassistenter, der taler dansk, men siden Google opdaterede sin Assistent, så understøtter den som Siri også dansk, og er blevet en af de mest populære stemmeassistenter.

Klar til brug

Philips Hue er direkte-ud-af-kassen kompatibel med de mest almindelige stemmeassistenter og kan styres via bl.a. Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Homekit samt Microsoft Cortana.

De kan nemt tilsluttes dit Philips Hue system, så du kan styre dine lys.

Back to top button
Close