PARTNERSIDE

Udsættelse af åbning

Åbningen af Nivå udsættes indtil 10.5.23 på grund af udfordringer med udeområderne.

Her er den foreløbige plan for åbningen

Plan for åbningen af Fremtidens Hjem Nivå – 26. April 2023 Vi kommer tættere og tættere på åbningen af vores nye huse i Nivå. Vi har derfor lagt en foreløbig plan for

Nivå køkken

Velkommen til Fremtidens Hjem i Nivå

Fremtidens Hjem er åbnet i Nivå Fremtidens Hjem åbner endnu engang på en ny lokation – denne gang i Nordsjælland, nærmere bestemt i Nivå.  Hver søndag kl. 13.00 slår vi dørene op

GALLERI

Her finder du masser af billeder af Nivå husene. Bemærk, at husene fotograferes løbende, så der kommer nye billeder til.

TESTIMONIALS

Claus Holm

SAMSUNG har valgt at være partner med Fremdtidens Hjem lige siden begyndelsen. Vi mener at det er vigtigt at fremvise et realistisk smart hjem, som ikke bare ser funktionelt ud på billeder, men kan opleves i virkeligheden.

Claus Holm

Landechef, Samsung

Peter Stellfeld Skou

Niko oplever Fremtidens Hjem som et rigtigt god udstillingsvindue for vores Smart Home løsninger, Niko Home Control. Vi har gennem samarbejdet opnået dialog med mange forskellige medier på adskillige platforme, og er nået bredt ud med budskaber om relevansen af Niko Home Control. Samspillet mellem produkter og løsninger i Fremtidens Hjem, giver både nye og eksisterende kunder mulighed for at få førstehåndkendskab til de mange fordele vi tilbyder. Gennem veltilrettelagte events om f. eks. sikkerhed, har vi fået demonstreret både funktionalitet og robusthed overfor et relevant publikum.

Peter Stellfeld Skou

Business Development Manager, Smart products, NIKO