Nivå012

Om Fremtidens Hjem

Fremtidens Hjem er et såkaldt ”Smart Home”, hvor stort set alt elektronik kan styres via stemmen og/eller mobilen. Der er tale om et sandt overflødigheds-horn af muligheder, hvis man er gadget-interesseret. Vi har samlet de nyeste intelligente bolig-, tech- og gadgetløsninger, der findes på markedet, i et hus og sat dem til at ”tale sammen”. 

Vort mål har været at skabe et hus, der kan være en inspirations-kilde for almindelige danskere og fremtidige boligkøbere. Det er det første sted i Danmark, man kan opleve et fuldt, funktions-dygtigt hus, der er fyldt med intelligent elektronik, der kan tale sammen.

Det er ikke kun i forhold til de elektroniske løsninger, Fremtidens Hjem udmærker sig. Huset er opført med de nyeste og ypperste materialer – hvad end vi taler intelligente ovenlysvinduer, eksklusive håndfrie armaturer til køkken og bad, det intelligente toilet, det nyeste solcelle-anlæg der kan lagre overskudsstrøm og skabe grøn energi eller den intelligente have, der selv vander, når det er tiltrængt. 

Fremtidens Hjem er åbent for offentligheden hver søndag mellem 13.00 og 16.00.