Om

Fremtidens Hjem er et såkaldt ”Smart Home”, hvor stort set alt elektronik kan styres via stemmen og/eller mobilen. Der er tale om et sandt overflødigheds-horn af muligheder, hvis man er gadget-interesseret. Vi har samlet de nyeste intelligente bolig-, tech- og gadgetløsninger, der findes på markedet, i et hus og sat dem til at ”tale sammen”. 

Vort mål har været at skabe et hus, der kan være en inspirations-kilde for almindelige danskere og fremtidige boligkøbere. Det er det første sted i Danmark, man kan opleve et fuldt, funktions-dygtigt hus, der er fyldt med intelligent elektronik, der kan tale sammen.

Det er ikke kun i forhold til de elektroniske løsninger, Fremtidens Hjem udmærker sig. Huset er opført med de nyeste og ypperste materialer – hvad end vi taler intelligente ovenlysvinduer, eksklusive håndfrie armaturer til køkken og bad, det intelligente toilet, det nyeste solcelle-anlæg der kan lagre overskudsstrøm og skabe grøn energi eller den intelligente have, der selv vander, når det er tiltrængt. 

Back to top button
Close