Dørtelefon

I Fremtidens Hjem kan du se hvem der ringer på døren, uanset hvor du befinder dig. Den nye digitale videodørtelefon fra Niko giver dig helt nye muligheder for at se hvem, der ringer på døren, og det hele betjenes fra en brugervenlig touchskærm eller tilhørende app.

Videodørtelefonen er udstyret med et vidvinkel HD-kamera (155°) med infrarødt nattesyn, så selv i totalt mørke kan du tydeligt se, hvem der ringer på døren. Den kan også tilsluttes internettet, så du via din smartphone altid kan se og tale med de gæster, der ringer på døren, uanset om du er på arbejde eller er på ferie. Du har oven i købet mulighed for efterfølgende at se, hvem der ringede på, hvis du ikke havde mulighed for at besvare et opkald.

 

Fuld kontrol – uanset hvor du befinder dig

Se hvem der ringer på døren, og åbn døren for vedkommende, nemt og sikkert, uanset hvor du befinder dig. Nikos brugervenlige løsning giver dig fuld kontrol, enten via en indendørs touchskærm eller din egen smartphone.

 

Der kræves ikke ekstra kabler

Nikos nye videodørtelefon til 2-leder installation kan erstatte din eksisterende dørklokke eller dit samtaleanlæg, uden at du behøver udskifte kabler i hele dit hjem! I modsætning til andre digitale produkter, der kræver mindst 3 kabler, anvender Nikos 2-leder installation de samme 2 kabler til strøm og til digital kommunikation. Dette gør videodørtelefonen til den perfekte digitale løsning til eksisterende boliger!

Prisvindende design

Både den indendørs og udendørs enhed har et elegant, moderne design. Det solide aluminiumskabinet betyder, at videodørtelefonen uden problemer kan integreres med enhver facade. Den udendørs enhed har indbygget belysning bag navneskiltet, så den også er synlig, når mørket falder på. Dette er en sikker, diskret og solid videodørtelefon, som passer til enhver bolig

Kamera i topkvalitet

Den udendørs enhed har et HD-kamera, der harindbygget infrarødt nattesyn. Selv i totalt mørke kan du tydeligt se dine gæster. Takket være kameraets vidvinkel (imponerende 155°) kan du nemt se dine gæster, selv hvis de bevæger sig.

Sikker løsning

Du beslutter ene og alene, hvem der har adgang til dit hjem. Alle indendørs touchskærme er sikkert tilsluttet controller-modulet. Mobil-appen kan kun aktiveres med et unikt login og en adgangskode, som kun du kender. Når installationen er afsluttet, bliver QR-koden, som blev brugt til at oprette forbindelse til din smartphone, deaktiveret. Dette betyder, at ingen kan få adgang til dit system uden din tilladelse.

Bevar altid forbindelsen

Du er selvfølgelig ikke altid hjemme. Men selv, når du ikke er hjemme, kan du være i forbindelse med din videodørtelefon. Download Nikos app til videodørtelefonen og hold øje med, hvad der sker udenfor din hoveddør. Åbn døren, når og hvorfra, du ønsker det: Lige rundt om hjørnet eller fra den anden side af jorden. Dette er utroligt praktisk, hvis du er forsinket og får besøg, eller hvis du vil lukke rengøringsassistenten, VVS-manden eller pakkeposten ind. Hvis du ønsker at udleje din bolig i ferien, kan du endda lukke dine gæster ind, uanset hvor du befinder dig.

Få det fulde overblik

Ønsker du at se, hvem der var ved din hoveddør, mens du var på arbejde? Alle, der har ringet på døren, er blevet registreret. Du kan gennemse alle besøg på den indendørs touchskærm.

Du kan altid kigge udenfor

Hører du mærkelige lyde udefra? Eller måske ønsker du at tjekke, om der er nogen ved hoveddøren? Hvis du bruger funktionen ”Kig udenfor”, kan du se, hvad der sker ved din hoveddør, uden at du behøver at åbne den.

 

Modulært system

Alle komponenter til Nikos videodørtelefon til 2-leder installation kan købes særskilt. Dette betyder, at du kan tilpasse det til dine individuelle behov. Brug enten Nikos indendørs enhed med touchskærm, din egen smartphone eller begge dele!

Du kan tilslutte op til 5 indendørs enheder til samme modul og bruge dem som samtaleanlæg, så du kan kontakte forskellige steder i dit hjem. Eller hvad med en ekstra udendørs enhed til din bagdør eller dit hjemmekontor? Mulighederne er mange.

Videodørtelefon – komplet sæt
2-leder, inkl. controller, indendørs touchskærm og udendørs enhed. Typenr. 510-01501

Videodørtelefon – komplet sæt
2-leder, inkl. controller og udendørs enhed. Typenr. 510-01001

Indendørs videoenhed
2-leder. Typenr. 510-50000

Udendørs videoenhed
2-leder. Typenr. 510-31001

 

3-trins installation

1. Tilslut den udendørs videoenhed til Niko-controlleren med en standard 2-leder forbindelse.
2. Tilslut din(e) indendørs touchskærm(e) eller smartphone.
3. Kontroller adgang via en let anvendelig brugerflade.