Netgear Orbi WiFi 6 Mesh System

Orbi WiFi 6 Mesh System er udviklet til multi-gigabit-hjem, som streamer meget og har mange smartenheder, og det sætter en ny standard for kapacitet og ydelse for wi-fi-netværk.

Almindelige hjem har i dag et stort udvalg af enheder, som altid er tændte og altid forbundne, og mange af dem kræver høj båndbredde til 4K- og 8K-videostreaming på flere skærme. Orbi WiFi 6 Mesh System har kapacitet til at håndtere trafikken både i dag og i de kommende år.
 
Dagens typiske wi-fi-netværk kan sammenlignes med en firespors motorvej, mens Orbi WiFi 6 Mesh System er som en 16-spors supermotorvej – flere samtidige forbindelser giver forøget kapacitet til mere trafik, og det sikrer også, at de hustigste wi-fi-enheder ikke sænkes af de langsommere.
 
– NETGEAR er stolte af at være først på markedet med næste generations mesh-system, som kan bringe multigigabit-hastigheder til hvert eneste hjørne af dit hus og dermed opfylde dine behov for øget hastighed, dækning og forbindelseskapacitet, siger Pål Vatneberg, som er Country Manager for NETGEAR Norden.
 
– Vi bygger multigigabit-motorveje til internettet. NETGEAR præsenterede den første udgave af Orbi Whole Home WiFi Mesh System i 2016, og introducerede samtidig verden for vores patenterede trippelbåndede mesh-wi-fi med dedikeret backhaul. Nu, hvor vi har flere enheder, som konkurrerer om båndbredde, end nogensinde før, bliver wi-fi-netværkene igen overfyldte, og det er kun Orbi WiFi 6 med fire gange større kapacitet end WiFi 5 (802.11ac), som kan løse dette problem.
 
Orbi WiFi 6 Mesh System bruger NETGEARs patenterede tri-band mesh-teknologi med dedikeret backhaul til at give dig den ultimative oplevelse i det smarte hjem med effektiv roaming. Med 4×4-radioer på både 2,4 GHz og 5 GHz fronthaul i kombination med 5 GHz backhaul er Orbi WiFi 6 udviklet til at dække alle slags hjem og et stort udvalg af enheder.
 
I takt med at internetleverandører begynder at tilbyde stadigt højere hastigheder, er der også behov for understøttelse af multigigabit-hastigheder på hjemmenetværket, og Orbi WiFi 6 forbereder dette med en 2,5 Gbps LAN-port, der også kan kombineres med endnu en port ved hjælp af linkaggregering.
 
Sammen med forhøjede hastigheder og større kapacitet introducerer WiFi 6 også højere effektivitet og forbedret batterilevetid for dine mobile enheder.

Pris og tilgængelighed

Orbi WiFi 6 Tri-band Mesh System (RBK852) bliver tilgængelig i midten af december til en vejledende pris på 6390 DKK for routeren og satellitsystemet.

 

Back to top button
Close