Netgear Orbi Outdoor Satellite

Fremragende udendørs WiFi-dækning i al slags vejr og uanset hvilket WiFi-netværk du har i øjeblikket.

NETGEAR er nu klar til at udvide dit WiFi mesh-netværk uden for hjemmets fire vægge med den nye Orbi Outdoor Satellite (RBS50Y). Er WiFi-signalet i haven svagt, giver Orbi Outdoor Satellite dig op til 175 m2 ekstra dækning – og det er uanset om du bruger den sammen med et eksisterende Orbi-system, Orbi Pro-system eller en helt tredje gateway/router/mesh-løsning.

“Orbi Outdoor Satellite er utrolig let at tilføje til ethvert eksisterende netværk – uanset om det er baseret på Orbi eller ej. Den er samtidig diskret, fleksibel og perfekt egnet til det nordiske klima – kort sagt den ideelle måde at tage WiFi-forbindelsen med udenfor” fortæller Pål Vatneberg, Nordic Country Manager for NETGEAR.

Vejrtæt Orbi-satellit eller universel mesh WiFi-extender

Orbi Outdoor Satellite kan fungere som ekstra satellit i ethvert eksisterende Orbi-system – inklusive Orbi Pro. Bruger du en anden router fra NETGEAR eller tredjepart, kan du aktivere Universal Extender-tilstanden og stadig øge dækningen med op til 175 m2 pr. styk – stadig under samme WiFi ID – og takket være FastLane3-teknologien får du fuld WiFi-hastighed uanset hvilken router eller mesh-løsning du bruger.

Uanset om du bruger Orbi Outdoor Satellite som satellit i et eksisterende Orbi-system eller som en WiFi-extender, er du sikret en stærk WiFi-forbindelse, der holder vand – ude. 

Orbi Outdoor Satellite er nemlig IP55-certificeret til at forhindre vand og støv i at trænge ind, og med et driftstemperaturområde på -20 til +50 grader Celsius er Orbi Outdoor Satellite perfekt egnet til det Nordiske klima. 

 

Nøglefunktioner for AC3000 Orbi Outdoor Satellite (RBS50Y):

  • WiFi – hvor som helst, i al slags vejr – 175 m2 ekstra dækning pr. satellit, hastigheder på op til 3,0 Gbps* samt IP55-certificering og et driftstemperaturområde fra -20 til +50 grader Celsius.
  • Let og fleksibel udvidelse af WiFi-dækningen – Muligheden for vægmontering letter installationen, og konfigurationen klares på få minutter via Orbi-appen eller en webbrowser. Er der brug for ekstra dækning, er det lige så let at tilføje ekstra satellitter.
  • Fastlane3-teknologi – Dedikeret frekvensbånd til forbindelsen mellem enhederne i Orbi-systemet giver optimale forudsætninger for 4K-videostreaming og gaming, selv når du kobler flere enheder til netværket.
  • Ét Wi-fi-netværk – Kun ét netværksnavn at forholde sig til uanset hvor du er i hjemmet – med sømløs overgang til den Orbi-enhed der giver dig bedst ydelse.
  • Gæstenetværk – Giv vennerne og familien adgang til internettet uden at dele adgangskoden til dit personlige netværk.
  • Mulighed for udendørs belysning – Den indbyggede LED-lampe kan tændes og slukkes manuelt eller programmeres til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter via Orbi-appen.

* Maksimal samlet trådløs hastighed ifølge specifikationerne for IEEE-standard 802.11. AC3000 Wi-fi eller 3,0 Gbps svarer til 400 Mbps for 2.4GHz 802.11n + 866 Mbps + 1733 Mbps for 5GHz 802.11ac. Den faktiske hastighed og rækkevidde kan variere.

Pris og tilgængelighed

AC3000 Orbi Outdoor Satellite (RBS50Y) kan købes i Danmark til en vejledende pris på 2490 kroner inkl. moms.

 

Back to top button
Close