Ledvance bliver ny partner på intelligent belysning

Ledvance

Når du kommer i Fremtidens Hjem efter vores genåbning vil du kunne se en hel række nye produkter – ligesom vi har renoveret både køkken og badeværelser og frisket huset op med nye farver og møbler. Det er, med andre ord et helt nyt Fremtidens Hjem.
En af de nye partnere vi er glade for at byde velkommen er på belysning, hvor vi installerer de allernyeste produkter fra Ledvance overalt i huset. Der er både intelligente pærer, lightstrips og spots fordelt over hele huset, og Ledvance har den store fordel, at produkterne kan kobles direkte på nettet via wifi – du slipper med andre ord for at have en hub til dem. Der er både lyskilder indendørs og udendørs, og alle kan lyse i millioner af farver – hvilket giver et utal af muligheder for at sætte stemningen i huset. De få lamper, der har en speciel lyskilde, der ikke kan skiftes ud, kan vi også styre igennem Ledvance Smart + plug.

I Fremtidens Hjem arbejder Ledvance sammen med Samsung Smartthings, hvilket giver nærmest uanede muligheder. Hvis du overvejer smart belysning til dit eget hjem anbefaler vi at du slår et smut forbi Fremtidens Hjem og ser de gode løsninger vi har lavet i samarbejde med Ledvance.

Du kan læse mere om Ledvance og deres produkter her.