You are currently viewing Kom på besøg i Fremtidens Hjem i efterårsferien
Fremtidens Hjem

Kom på besøg i Fremtidens Hjem i efterårsferien

Vi holder åbent hus i hele efterårsferien i Fremtidens Hjem. I dag, søndag d. 13 oktober, kan du møde både repræsentanter for eurodan-huse og iNPUT i Fremtidens Hjem. Vi holder åbent fra kl. 13 til 16. I resten af ferien kan du også komme forbi – alle hverdagene har vi åbent fra 10 til 16 og igen næste søndag kl. 13-16. Du er velkommen til at tage familien med og komme og få en rundvisning. Det er naturligvis gratis.

Hvad kan du se?

I Fremtidens Hjem har vi bunker af alt det nyeste teknologi – vi har for eksempel over 100 Philips Hue lyskilder og 16 Sonos højttalere. Der er også en af verdens kraftigste gamerbærbare fra MSI, intelligente hårde hvidevarer fra Samsung, en Auping seng der forhindrer snorken og til de lidt mindre teknikinteresserede har LEGO Augmented Reality og en programmerbar robot klar. Der er intelligente toiletter fra Geberit der kan fjerne lugt (!!!) og i garagen holder en Audi e-tron og lader på den nyeste version af Clevers hjemmelader. Altså når den ikke er ude at køre en tur med besøgende. En intelligent lås fra Yale kan åbnes via både telefon, låsekode og brik, Netgears Meural på væggen har en slags “Spotify for kunst” og Vendora Nordic har en bunke nyt og frækt tilbehør på kontoret. Power leverer gamingudstyr og i stuen hænger Samsungs 8K tv og giver den fedeste biografoplevelse. Hvis du kommer forbi igen til foråret vil du kunne se Gardenas Smart garden system i funktion – det vander selv haven, og kun når der er brug for det.
Med andre ord; der er skruet op for alt den fedeste teknologi.

Få en guidet tour for dit firma

Hvis du som firma eller institution vil forbi huset og have en guidet tour er det naturligvis også muligt. Det koster 1.000 kr. og turen varer ca. en time. Inkluderet i prisen er ikke alkoholiske drikkevarer for op til 20 personer.

Vi glæder os til at se dig i Fremtidens Hjem. Adressen er:

Lundbjerggård 1

4000 Roskilde

(Bemærk at området endnu ikke er på Google – det er dog muligt at finde via Krak)