Guide: Pimp dit Sonos-system

7 stykker tilbehør der gør dit Sonos-system endnu bedre.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er begejstrede for vores Sonos-system her på redaktionen. Tværtimod. Men selv de bedste systemer kan gøres endnu bedre, med lidt hjælp fra tredjepartsproducenter. Vi har samlet en række add-ons der er skabt til at blive bedste venner med dit Sonos-udstyr – nyt som gammelt.

Alle links i guiden åbner i en ny fane.Artiklen fortsætter efter annoncen

Flexson Ulliminated Charging Stand (Play:1)

345 kroner | flexson.com
Play:1 er den billigste Sonos-højttaler på hylden og den blev sidste år opdateret med den nyere og mere stilfulde Sonos One-model (4/5 i iNPUT). Har du en Play:1 kan du give den nyt liv med Flexsons frække lysende bordstander – perfekt til natbordet eller som effekt i stuen. Ikke alene giver standeren lys, den har også to USB-udgange, så du kan oplade mobilen.

iPort xPRESS lydbetjening

899 kroner | sonos.com
Hvis du savner betjeningsmuligheder og ikke orker at tage telefonen op af lommen, så er iPort Express en mulighed. Det er en fjernbetjening, der kan håndtere både individuelle Sonos-højttalere og hele grupper. Den kan sættes på væggen, på køleskabet (via magneter) eller holdes i hånden ¬ og det indbyggede genopladelige batteri holder i op til et halvt år. Skal konfigureres via iOS-app, så den virker endnu ikke på Android-telefoner.Artiklen fortsætter efter annoncen

Sanus WSTV1 drejelig tv-stander til Playbase

1.299 kroner | sonos.com
Sonos PlayBase (4/5 i iNPUT) er den udiskuterbart bedstlydende af Sonos tv-højttalere, men det er altså ikke nogen køn løsning at smide et 60-tommer tv direkte oven på den. En anden mulighed er den drejelige tv-stander fra Sanus, der giver et indtryk af, at tv’et svæver over PlayBase – samtidig med at grimme kabler kan skjules.

Pro-ject Essential III Phono pladespiller med indbygget forstærker

2.995 kroner | lydspecialisten.dk
Du kan sagtens surfe med på vinyl-bølgen selv om du er gået all-in på digital musik med Sonos. Pro-jects Essential III Phono har indbygget forstærker, så den kan tilsluttes direkte til en line-in indgangen på Play:5 eller en Sonos Connect:Amp. Og ja, den virker også, hvis du kobler to Play:5 sammen i stereo-opsætning. Du kan tilkoble enhver pladespiller til Sonos – for eksempel vores favorit Rega Planar 2 (4,5/5 i iNPUT) – men har den ikke indbygget forstærker skal du investere i en ekstern model.

Deltaco HDMI Switch Premium

339 kroner | avxperten.dk
Hvis du gerne vil bruge din Playbar eller Playbase som centerhøjttaler i en surroundopsætning med to Play One som baghøjttalere, kan du løbe ind i et potentielt problem. Playbar og Playbase har nemlig ikke HDMI-indgang, kun optisk indgang – og visse tv-modeller har ikke optisk lydudgang, mens andre kun kan sende stererolyd ud gennem den optiske udgang. Løsningen er en HDMI Switch såsom denne Deltaco-model; den kan sende lyd fra både fjernsynet, spillekonsollen og andre bokse ud gennem dine Sonos-højtalere, så du kan få fuldfed 5.1 surround i stuen.Artiklen fortsætter efter annoncen

Sonos Boost

899 kroner | sonos.com
Der er få ting, der kan drive en mand til vanvid, som et dårligt wifi-netværk kan. Med et Sonos-anlæg går det simpelthen ud over lydkvaliteten, da Sonos automatisk ”skalerer” musikkvaliteten efter netværkets sendestyrke. I værste fald kan der simpelthen komme ”huller” i afspilningen. Sonos Boost er en lille æske der udvider dit netværk og spreder musik ud i områder af hjemmet, som din router har glemt alt om.

Flexson Floor Stand for Sonos One

1.159 kroner | sonos.com
Har du opsat dine Sonos-højttalere i et surround-system er det vigtigt, at baghøjttalerne er placeret i den rigtige højde i forhold til din lytteposition. Og har du ikke reoler stående, så kan Flexsons gulvstandere til Sonos One være en genvej. Standerne er 80 centimeter høje og har skjult kabelføring. Der medfølger både pigge og gummifødder til henholdsvis gulvtæpper og hårde gulve.

Bruger du – eller har du fundet – andre gode Sonos-udvidelser, du vil dele, så skriv endelig om dem i kommentarfeltet nedenfor!

Back to top button
Close