Smarthome inspiration: Godnat med et klik

Du er efterhånden ret rutineret i det der med at gå i seng. Men hvad nu, hvis dit smarte hjem gør dine rutiner endnu lettere? Hvis du med et tryk eller med din stemme får lukket og slukket for natten og gjort klar til godnatlæsningen?

Det er aften, og det er ved at være sengetid. Du lukker computeren eller slukker fjernsynet og begynder at gøre klar til natten. På vejen ud for at børste tænder går du lige forbi din Niko Home System-skærm og klikker på ”sengetid”. Så ved systemet, at det skal gøre sig klar til natten. Du kan styre dit Smart Home med displays på væggen, med din smartphone eller med stemmen. 

Hele huset gør klar til ro

Smart+-lyset fra LEDVANCE slukker i hele huset undtagen ved sengen, hvor du har tænkt dig at lægge dig til at læse, før du sover. Radioen, du måske har haft kørende på dine Sonos-højttalere, slukkes, og gardinerne trækkes for. Hovedgærdet i din Auping Smartbase-seng hæver sig, mens du børster tænder, så sengen også er klar til, at du skal læse lidt. Nu er det eneste, du skal gøre at kravle under dynen og hygge, indtil det er tid til at gå helt til ro. Du behøver ikke rejse dig igen for at trykke på Niko Home System for at slukke lyset og få sengen til at lægge hovedgærdet ned – dit smart hjem kan nemlig også styres fra telefonen. Ved nogle enkelte klik inden du lægger telefonen fra dig, går hele huset helt til ro.

På vores webinar fortæller vi, hvad et ”smart home” er og guider dig i mulighederne til netop dit hjem. Du kan for eksempel:

Du får også mulighed for at stille spørgsmål til vores eksperter der vil være med på chat. Tilmeld dig her!