I samarbejde med EWII har vi fornøjelsen af at slå dørene op for et event i forbindelse med en konference arrangeret af det Internationale Energi Agentur (IEA). For at sikre en effektiv grøn omstilling skal Danmark – og resten af verden – blive bedre til at bruge energien effektivt. Det kan f.eks. være ved mere effektiv opvarmning og nedkøling af bygninger eller brug af overskudsvarme f.eks. i supermarkeder. Energieffektivisering er et overset værktøj i den grønne værktøjskasse, men effekten er stor både for vores indeklima, bundlinjen – og klimaet.

I den forbindelse besøger en lang række VIP’er Fremtidens Hjem i Fredericia. Gruppen består af 20+ aktører fra forskellige steder i Europa – ministerdelegationer fra hele Europa. Gruppen ankommer kl. ca. 13.00 og vi vil selvfølgelig modtage dem med en lille anretning, hvorefter de vil kunne opleve foredrag med blandt andet EWIIs direktør Lars Bonderup Bjørn. De får naturligvis også en rundtur i Fremtidens Hjem.

Vi tager direkte kontakt til de partnere som vurderes at have grund til at blive involveret i eventet. Skulle du have spørgsmål, så kontakt os endelig.