EH-LS500W

I Fremtidens Hjem elsker vi hjemmebiografen – og det er ikke en rigtig hjemmebio uden en projektor, der kan lave mindst 120″. Til det har vi fundet den helt rigtige partner, for Epsons EH-LS500W er en laserprojektor, der kan placeres umiddelbart nedenfor væggen – så den kræver ikke ophængning eller ekstra hyldeplads for at fungere. Den viser 4K indhold og har indbygget Googles Android TV, så den spiller sammen med resten af husets Google enheder.

Du kan læse mere om Epson EH-LS500W hos Epson her.

Epson EH500W

Udnyt mulighederne for større og mere spændende hjemmeunderholdning uden en sort skærm, der sidder permanent på væggen og skæmmer dit stilfulde hjem. Android TV Edition EH-LS500W er karakteriseret ved sit design, sin ydeevne og muligheden for at projicere fra tæt på visningsområdet. Den er nem at opsætte, leverer et fantastisk billede i lyse lokaler og giver fuld valuta for pengene takket være en laserlyskilde med lang levetid.

 

Overlegen billedkvalitet

 

Med en høj lysstyrke på 4.000 lumen og et imponerende kontrastforhold på 2.500.000:1 leverer denne projektor livagtigt, virkelighedstro indhold og definerede skyggedetaljer med dybere sorte nuancer. Detaljeforbedringsteknologien leverer skarpe og jævne billeder, så du ikke går glip af et eneste øjeblik af handlingen.