Fremtidens Hjem får flere åbningsdage

Fra d. 9. marts holder vi udover søndag også aftenåbent mandag aften.

Interessen for at besøge Fremtidens Hjem har været overvældende. Det er fantastisk at så mange mennesker har lyst til at komme forbi vores hus og se de løsninger, vi har lavet sammen med vores partnere. Desværre betyder det også, at mange “blot” går rundt i huset uden mulighed for at spørge til teknologien, og da mange af vores løsninger ikke er umiddelbart synlige, er det klart en fordel, at besøgende kan spørge en Fremtidens Hjem medarbejder om produkterne og samspillet imellem dem.

Keld og Hilda i Fremtidens Hjem giver yderligere besøgende

Da vi i forvejen har masser af mennesker forbi huset om søndagen forventer vi at den øgede interesse i forbindelse med Keld og Hilda programmerne på DR1 vil gøre “problemet” endnu større, da mange vil have lyst til at se huset efter de to kendisser har været på besøg.

Derfor har vi besluttet at holde åbent for alle en ekstra dag om ugen i de kommende uger.

Mandag d. 9. marts har vi derfor åbent hus om aftenen fra kl. 17.00 til 21.00. Det samme har vi hver efterfølgende mandag de næste uger. Vi giver en kop kaffe og snacks til de fremmødte, så kom endelig forbi til en hyggelig snak om fremtiden – i Fremtidens Hjem.

Back to top button
Close