Auping Noa seng

Auping Noa er designet af den danske arkitekt og designer Eva Harlou og er Aupings nyeste skud på stammen. Sengen er med sin enkle form, sine gennemtænkte detaljer og de naturlige materialer en moderne fortolkning af klassisk skandinavisk design.

Aupings sengebunde er spiralnetbunde. Spiralnetbunden er fremstillet af flettede stålspiraler, der gør, at sengebunden har over 10.000 støttepunkter og en 80 pct. åben struktur. Den åbne struktur forsyner madrassen med frisk luft, og sikrer dig en optimal ventilation, mens du sover. Sengebundens støttepunkter sørger samtidig for at give dig den bedste komfort, lige meget, hvordan du ligger, og hvordan du ser ud.

Auping Connect

Aupings elektriske elevationsbunde fås med 1, 2 eller 3 motorer, er intelligente. 

Auping Connect er en anordning, som sidder under din elektrisk justerbare sengebund og betjenes via en app på din telefon eller tablet, så du ikke behøver at tænke på andet, end hvilken musik du helst vil vækkes af. 

Auping Connect har endda indbygget antisnorkefunktion. Så snart appen hører, at du eller din partner snorker, bevæger sengebunden sig kortvarigt, eller sengens rygdel hæves en smule, så der åbnes op for luftvejene. Og så sænker roen sig igen over soveværelset. 

Og I stedet for at blive vækket af en irriterende ringetone kan du vælge at lade sengens rygdel køre langsomt op, mens du er i den lette søvnfase. Så vågner du på en blid og behagelig måde.

God søvn begynder selvfølgelig med en god seng og en god madras, men er også afhængig af andre faktorer. F.eks. har den rigtige temperatur og belysning i soveværelset også stor betydning for din nattesøvn. Forbind derfor din seng via Athom Homey med din Sonos-højttaler, din Philips Hue-lampe og andre intelligente gadgets i dit hjem, og mærk forskellen.

En Auping Smart base betjenes ganske enkelt via din smartphone eller tablet. Du kan justere to sengebunde med den tilhørende Auping Connect app og behøver ikke bruge separate fjernbetjeninger til forskellige gadgets. Hukommelsesfunktionen gør, at du kan gemme dine foretrukne indstillinger. Det er smart, for så behøver du faktisk kun indstille din seng korrekt én gang.

Auping Connect kan bruges sammen med alle elektrisk justerbare Auping sengebunde, som er produceret efter 2014, herunder Royal sengebunde. Hvad angår boxmadrasser, kan Criade, som er produceret efter 2014, og de nye Original Box og Kiruna fra 2017 bruges sammen med Auping Connect. Det er nemt at finde ud af, om du kan bruge Auping Connect til din Auping seng. Du skal blot se efter, om du har en sort trådløs fjernbetjening til din seng. De ældre elektrisk justerbare sengebunde, som ikke fungerer med Auping Connect, har nemlig en grå fjernbetjening. Elevationssenge af andre mærker end Auping kan ikke bruges sammen med Auping Connect.

  • Auping Noa er lavet med kærlighed på vores bæredygtige fabrik i Holland
  • Vælg mellem 6 forskellige farver
  • Vælg mellem to hovedgærder
  • Kombinér sengemodellen med Auping Smart Base
  • Design din egen personlige Noa seng