Auping Essential

Elevationsseng med Connect.

I Fremtidens Hjem står en Auping Essential seng med en tre-motorers smartbase, som er tilknyttet Auping Connect. Sengemodellen Essential er en stilren og 100 pct. bæredygtig designseng af den tyske designerduo Köhler&Wilms. Med Auping Connect bliver den miljøvenlige elevationsseng til et intelligent smartbed. 

Den intelligente seng fra Auping har adskillige features, som vil gøre din søvn endnu bedre: 

  • Sengen kan hæve ryg, nakke og ben via en app på din smartphone eller tablet. Hukommelsesfunktionen i sengen gør, at du kan gemme dine foretrukne indstillinger. Det betyder, at du rent faktisk kun behøver at indstille din seng korrekt én gang.
  • Sengen har indbygget vækkeur, så sengen vækker dig ved at hæve rygenden, når det er tid til at stå op. Sengen og vækkeuret registrerer, hvornår du er i den lette søvn fase og du dermed lettere kan vækkes. 
  • Sengen har indbygget anti-snorkefunktion. Hvis du eller din partner snorker i sengen hæves rygdelen, så luftvejene bliver frigjorte og snorken ophører.  Alternativt giver sengebunden den snorkende et puf, så vedkommende bliver opmærksom på sin snorken. 
  • Sengen kan forbindes via Athom Homey med din Sonos-højttaler, din Philips Hue-lampe og andre intelligente gadgets i dit hjem. 

Auping Connect koster kr. 1.500 som tilkøb, men følger gratis med ved køb af en ny elektronisk justerbar sengebund fra Auping.

 

Back to top button
Close