Airthings Wave Plus

Den første batteridrevne intelligente indendørs luftkvalitetsmåler med radondetektor.

Den første batteridrevne smart indendørs luftkvalitetsmåler med radondetektor, inklusive sensorer til måling af luftkemikalier (Total Volatile Organic Compounds), CO2, luftfugtighed, temperatur og lufttryk.

Vi bruger 90 % af vores tid indendørs. Måling af vores indendørs luftkvalitet er et af de vigtigste skridt, vi kan tage for at forebygge sygdom, øge produktivitet, energi og sikre et godt helbred. Airthings Wave Plus er den første smarte indendørs luftkvalitetsmåler med radondetektor, der er designet til alle befolkede rum.

 

 

Sensorer

 

Radon
En kræftfremkaldende gas. Usynlig, farlig, findes i ethvert hjem.

TVOC – luftkemikalier
Farlige kemikalier fundet i luftforurening, rengøringsmidler, møbler og maling.

CO2 – Carbondioxid
En udåndet gas, der påvirker søvn, sundhed og produktivitet.

Fugtighed
Fugt fremmer skimmel, mens tør luft kan føre til forkølelse og influenza.

Temperatur
Påvirker søvn, humør, komfort og årvågenhed.

Lufttryk
Trykændringer kan forårsage hovedpine og ledsmerter.

 

Vink foran Airthings Wave Plus for at få en indikation af den generelle indendørsluftkvalitet: 

Grøn – God
Ringen lyser grønt, når luftkvaliteten betragtes som god og radonniveauet er under WHO’s anbefalede grænse på <100 Bq / m3 eller 2,7 pCi / L.

Gul – Advarsel
Ringen lyser gult, når luftkvaliteten indendørs er over det anbefalede niveau og det anbefales at fortsætte målingen og / eller øge ventilationen. Radontærsklen for dette niveau er 100-150 Bq / m3 eller 2,7-4 pCi / L.

Rød – Fare
Ringen lyser rødt, når et eller flere niveauer for luftkvaliteten er over de anbefalede tærskler. Brugeren skal tage handling for at sænke radonniveauer og luftforurening og / eller øge ventilationen.

 

Gør dit smarte hjem til et sundt hjem

Airthings Wave Plus fungerer sammen med Amazon Alexa, Google Assistant og IFTTT.

Vi oplever i vores tid luftforurening overalt, inklusiv vores personlige rum og private hjem. Hvis dette ikke tages alvorligt, kan vi blive udsat for forurenende stoffer, der kan forårsage et væld af forskellige sundhedsmæssige bekymringer. For at forhindre enhver sundhedsrisiko, er det vigtigt først at forstå den indflydelse som luftforurening kan have på menneskers sundhed, derefter overvåge den for øjeblikkelige risici samt lave en handlingsplan for at tackle det. Airthings Wave Plus fører an i uddannelsen af folk om farerne og udbredelsen af ​​radongas og andre indendørs forureningskilder og gør det muligt for alle at beskytte deres hjem og holde deres familier, ansatte, lejere og studerende ved godt helbred.

 

Back to top button
Close