All in One Aspire C24

Acers 24” All-In-One computer giver en fantastisk computeroplevelse i en enkelt enhed. Med den slanke, pladsbesparende og elegant designede enhed får brugerne den seneste generation Intel® CPU og utroligt tynde kanter, hvilket blot gør oplevelsen større. Du kan læse mere om Acer C24-963 AiO 23,8″ FHD her.

Acer skærm

Storslået display

Billedets raffinerede detaljer og skarpere farver kommer til live på FHD IPS-skærmen. Med en smal kant og et screen-to-body forhold på op til 88% kan brugerne se mere af skærmen med synsvinkler på 178°.

Acer ydelse

Utrolig præstation

Kraft er afgørende vigtigt for alle anvendelser i hjemmet, og det har denne Aspire C. 10. Gen Intel® i5 processor og 16 GB DDR4-2666 RAM giver brugerne en problemfri driftsoplevelse til dagligdags computerbrug og til at redigere billeder, se videoer og spille spil.

Acer lager

Masser af lager

Videoer, fotos, musik, spil og programmer bruger en masse lagerplads, men brugerne behøver ikke være bange for, at de fylder for meget. Med 1 TB M.2 SSD er der masser af lager.

Acer design

Elegant slankt design

Uanset hvor den bliver placeret i hjemmet, vil denne elegant designede All-In-One desktop passe ind. Det ultratynde design frigør mere plads på bordet, og den ergonomiske skærm, der kan vippe mellem
-5° og 25°, sikrer behagelige synsvinkler, når man arbejder eller surfer på nettet.

Acer forbindelser

Vigtige forbindelser

Udvid funktionaliteten i denne Aspire C med en bred vifte af porte. Tilføj en ekstra skærm via HDMI-porten, tilslut periferiudstyr til de fire USB-porte og opret trådløs forbindelse til internettet med Wi-Fi 5 (802.11).

Acer Øjenbeskyttelse

Øjenbeskyttelse

Brugerne kan passe bedre på deres øjne med to teknologier til øjenbeskyttelse. Acer Bluelight Shield sænker niveauerne af blåt lys for at reducere eksponering. Flickerless teknologi reducerer det naturlige flimmer fra LED-panelet.